OM OSS

Fixiphone är den rikstäckande ledaren inom professionella elektronikreparationer samma dag - inklusive iPhone, Samsung, Dator, Mac, iPads och andra surfplattor och mobiltelefoner.

Våra professionellt utbildade och certifierade tekniker tillhandahåller snabba och prisvärda iPhone-reparationer, skärmbyten av mobiltelefoner och alla korrigeringar för datorer, Mac-datorer och surfplattor. Med totalt 621 platser har vi mer än ett decennium erfarenhet av att diagnostisera och fixa allt från Samsung-reparationer till iPad-skärmbyten.


Snabba reparationer

Vårt team utför reparationer samma dag med 90 dagars garanti och prismatchgaranti på allt vårt arbete. Faktum är att iPhone-skärmreparationer utförs ofta på 45 minuter eller mindre. Våra tekniker har sakkunnigt fixat mer än 10 000 enheter inklusive sprucken skärm, vattenskador, defekta högtalare, batteriproblem och HDMI-portar. Oavsett det tekniska problemet fixar vi allt.


KVALITETSSERVICE

På Fixiphone leder vi branschen inom reparation av mobiltelefoner och datorbyten på grund av vår tillförlitlighet, prisvärdhet och service av hög kvalitet. Inget annat team har en mer rigorös utbildnings- och certifieringsprocess, och vårt team kan lösa elektroniska problem som inte ens hittas av en genomsnittlig reparationstekniker. Därför är vi bekväma med 90 dagars garanti och prisgaranti - vi står för kvaliteten på vår reparation samma dag. Oavsett om vi fixar din iPhone, Samsung, PC eller Mac får vi det att fungera som om det är en helt ny enhet som just har tagits ur låda