Tjänster

Laga iPhone 


Iphone lagning

iPhone-reparation i Jönköping. Att ha en mobiltelefon är inte en lyx - det är en nödvändighet. Oavsett om du använder din iPhone för att hålla kontakten med jobbet, hålla kontakten med dina barn eller se till att du är tillgänglig i nödsituationer är det en viktig del av modern kommunikation. Det är därför om något händer, behöver du en iPhone-reparation som är snabb och pålitlig. Det är där Fixiphone i Jönköping kan hjälpa till. Våra proffs kommer att fixa allt och allt med en strömbrytare, oavsett om du behöver en iPad fixad, en Macbook omformaterad eller en iPhone-skärm ersatt. Vi erbjuder expertreparationstjänster till oslagbara priser. Besök vår butik i Jönköping idag och se vad vi kan göra för dig. Ge oss gärna en ring; butikspromenader är också välkomna. Vi kan inte vänta med att träffa dig!


Expert mobiltelefon reparation

Det är enkelt faktum: vår butik är det bästa alternativet för telefonreparationer. Så nästa gång du letar efter en iPhone-reparation nära dig, kom till Fixiphonei Jönköping. Vi är den största (och bästa) telefonreparationstjänsten Sverige, med massor av platser rikstäckande; och när du besöker vår butik i Jönköping ser du varför själv. Vår reparationsprocess är enkel tack vare våra skickliga och passionerade tekniker. Vi anställer bara de bästa i branschen, för det är vad våra kunder förtjänar. Vi vet att Apple-användare är vana vid högkvalitativa komponenter och förstklassig service, och du hittar samma typ av kvalitet på Fixiphone i Jönköping .. Inte bara är våra tekniker glada att hjälpa till med alla dina tekniska frågor, de ' är också alltid uppdaterad med den senaste tekniken. Så oavsett om du vill reparera en första generationens iPhone eller reparera din iPhone 11 så har vi det under kontroll.


Betrodda tekniker som bryr sig

Din iPhone måste fixas snabbt så att du också snabbt kan återgå till ditt vanliga liv. Vi förstår det helt. Det är just därför våra fantastiska tekniker jobbar hårt för att erbjuda iPhone-skärmbyten samma dag och andra reparationer. Faktum är att våra proffs är så bra att de flesta reparationer kan slutföras på mindre än två timmar. Och ingen anledning att vara orolig; vi kommer aldrig att offra kvalitet för hastighet. Vi tar vår tid när vi hör kundernas problem, testar noggrant varje enhet och lyssnar på dina tankar för att säkerställa att vi får rätt saker ordentligt första gången. Och om din reparation av någon oundviklig anledning inte varar? Vi erbjuder 90 dagars rikstäckande garanti på varje reparation. Det betyder att du kan ta med din iPhone till någon av våra hundratals platser, och vi kommer att göra saker rätt ASAP.


Oslagbart värde

Värde är en av våra huvudprinciper på Fixiphone, och vi tycker att det framgår tydligt av de tjänster vi erbjuder våra kunder. Innan något av våra reparationsalternativ är det första steget en diagnostisk undersökning som ger oss mycket viktig och användbar information: inklusive hur reparationen kommer att se ut, vilka delar som behöver bytas ut, hur lång tid reparationen kan ta och en korrekt uppskattning av hur mycket det kan kosta. Den bästa delen? Vår diagnostik tillhandahålls 100% gratis, både av kostnad och skyldighet. Oavsett vilken typ av mobiltelefonreparation du letar efter kan vi hjälpa dig på uBreakiFix. Vi är sanna experter på att fixa iPhones, och vi fixar också massor av andra Apple-produkter - inklusive iPads och MacBooks. Om du letar efter en fantastisk fix kan du hänga på hatten, kom till Fixiphonei Jönköping. Vi får din telefon att se helt ny ut i ett ögonblick!

stycket på sidan.

Laga Samsung Samsung reparation

Samsung reparation i Jönköping

När du älskar din teknik kan du inte lita på vem som helst för din anteckningsreparation; eller någon Galaxy-reparation. Därför säkerhetskopierar Fixiphone i Jönköping våra redan exceptionella Samsung Galaxy-reparationstjänster med dubbel garanti. Vi vill ge dig sinnesfrid när du väljer Fixiphone för din Samsung-reparation. Så om du ser samma Galaxy-reparation eller Note-reparation till ett lägre pris, matchar vi det lägre priset (och till och med slår det genom att slå ner priset ytterligare 5!). Det betyder att du aldrig behöver oroa dig för att få det lägsta priset för Samsung-reparationer nära mig i vår butik. Vi erbjuder en komplett Samsung-telefonreparation som du kan lita på, och våra priser är oslagbara också.


Oslagbar prismatch och rikstäckande 90-dagars garanti

Vi älskar Samsung på Fixiphone, och vi älskar att tippa med din teknik för att ta reda på hur du får saker att ticka igen. Behöver du en ny skärm för din gamla Galaxy S5? Vi klarar det. Behöver din nya Galaxy S20 Ultra-kamera reparationer? Ingen svett .. Som Samsungs officiella partner erbjuder vi de bästa Samsung-reservdelarna och den högsta kvaliteten på vården i stan. Vet du inte vilken typ av Samsung-reparation i närheten du behöver, eller är du inte säker på vilken modell du har? Kontakta Fixiphone idag för din kostnadsfria, informativa diagnostiska undersökning!


Släpp din drink och behöver plötsligt en lösning för en Samsung Series A med vätskeskador? På Fixiphone kan våra tekniker enkelt hantera alla möjliga problem med Samsung Galaxy A-telefoner. Vi servar gärna flera telefoner i serien, inklusive A50 och A10e, och utför alla våra reparationstjänster med vår expertis och de bästa verktygen och komponenterna som pengar kan köpa. För din mest professionella, noggranna Samsung Galaxy A-reparation, boka tid med Fixiphone.


Galaxy A10e-reparation: Om din Samsung Galaxy A10e lider av ett urladdat batteri eller en sprucken skärm, ta den till professionella reparationstekniker på Fixiphone! Våra reparationstekniker är riktiga Samsung-experter och de älskar att fixa alla typer av trasiga tekniker. Eftersom våra reparationstekniker är grundligt utbildade och erfarna kan de hantera alla problem med Galaxy A10e med lätthet och professionalism.


Galaxy A20-reparation: Har du en Galaxy A20 som går långsammare än melass? Ta med den till reparationsteknikerna på Fixiphone för full återhämtning! Våra reparationstekniker är specialutbildade av Samsung själva för att enkelt hantera alla problem i Galaxy A20. Från trasiga skärmar till prestationsfördröjning är teknikerna på Fixiphone i beredskap och redo att reparera din Galaxy A20 i ett ögonblick.


Galaxy A50-reparation: Upplever din Galaxy A50 en plötslig och intensiv smältning? Låt teknikerna i Fixiphone hjälpa dig att dra ihop det! Fixiphone använder inte bara Samsung-specifikationer eller Samsung-certifierade reservdelar, våra reparationstekniker är också utbildade i ett stort antal Samsung-korrigeringar. Oavsett hur komplicerat problemet är, kan våra tekniker skickligt hantera alla typer av Galaxy A50-reparationer.


Galaxy S-serien har massor av otroliga funktioner. Men även dessa högkvalitativa telefoner, som alla tekniska tekniker, kan bli offer för elektroniska problem utanför din expertis. Fixiphone använder välutbildade reparationstekniker som vet hur man hanterar alla typer av S-seriefel, från skärmbyten till defekta batterier. Vi erbjuder utmärkt reparation av S-serien för Jönköping-samhället, och vi arbetar hårt för att upprätthålla konkurrenskraftiga priser också. Lita på Samsung-proffsen på Fixiphone i Jönköping för alla dina Galaxy S-reparationer.


Galaxy S20: Det finns ingen bättre för Galaxy S20-reparation än Fixiphone. Våra proffs älskar de fantastiska funktionerna på S20, och vi älskar den tillfredsställande känslan av att fixa dessa premiumbitar av teknik. Tack vare vår expertis och professionella partnerskap är Fixiphone-tekniker högutbildade i alla typer av Samsung-reparationer. Vårt professionella Samsung-partnerskap gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder högsta möjliga reparationstjänster. Oavsett vilken Galaxy S20-reparation du behöver, ta med den till Fixiphone för en professionell reparation.


Galaxy S10: Om din Galaxy S10 har börjat överhettas, ta den till proffsen på Fixiphone för en fullständig reparation! Våra reparationstekniker är utbildade för att noggrant hantera alla dina S10-reparationsbehov. Vi använder de bästa delarna runt, och vår personal får omfattande utbildning som du helt enkelt inte hittar någon annanstans. När du kommer till Fixiphone i Jönköping för en telefonreparation glömmer du att någonting någonsin har gått sönder till att börja med! För en Galaxy S10-reparation utförd av Samsung-experter, kom till Fixiphone.


Galaxy Note 10: Gick skärmen på din Galaxy Note 10 plötsligt svart? Ta med den till våra experter från Samsung på Fixiphone! Våra erfarna reparationstekniker har utbildats särskilt för att hantera alla problem som kan uppstå med din Galaxy Note 10, och vi använder endast högkvalitativa komponenter OCH tar hand om dina reparationstjänster.


Galaxy Note 9: Har ett klumpigt missöde gjort att du behöver reparera Galaxy Note 9? Kom och se Samsung-proffsen på Fixiphone för en fullständig reparation! 

Laga Huawei 


Reparation av Huawei


Behöver du reparera Huawei snabbt? Var inte orolig! På Fixiphone är vi specialiserade på mobiltelefonreparationer av alla slag. Våra tekniker är kända över hela landet med sin smarttelefonkompetens och ger pålitlig teknisk support som är snabb och effektiv. Så att du kan komma tillbaka till vad du gör bäst med din nyligen reparerade telefon så fort vi kan. Faktum är att våra reparationsexperter ofta utför de mest grundläggande reparationerna på knappt två timmar. För en exceptionell reparation av Huawei nära mig, kom till Fixiphone i Jönköping idag. iPhones är superpopulära. Mellan sin snygga design och intuitiva, användarvänliga programvara fick Apple en träff på sina händer från den allra första Huawei. , från arbete, till underhållning, kommunikation, utbildning, organisation och mer. Det är därför det är sådan huvudvärk när de går sönder.


Det kan hända på en sekund som om du av misstag släpper din telefon på betong och krossar skärmen eller i en pöl och orsakar vattenskador. För dessa och många andra iPhone-reparationer kan du lita på våra experttekniker på Fixiphone. Vi är välkända för att tillhandahålla betrodda reparationstjänster på de flesta Apple-smartphones inklusive iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 8 och iPhone 7 (och 7+ också).


Jönköping telefonreparationsproffs

Samsung verkstad

Samsung gör några av de bästa tillgängliga Android-smartphonesna, var och en av deras enheter är pålitliga och utmärkt designade. Fixiphone är stolta över att vara en officiell partner för Samsung, och vi tillhandahåller gärna auktoriserade Samsung-reparationstjänster för alla deras enheter. Våra tekniker älskar att arbeta med Samsung-produkter som Galaxy A-serien eller Galaxy S-serien. Alla våra reparationer och delar levereras med 90 dagars problemfri garanti för att säkerställa att dina förväntningar uppfylls och överträffas. Du kan alltid räkna med teknikerna på Fixiphone för reparationer av alla typer av Samsung-produkter.


Googles reparationstjänster

På Fixiphone älskar vi Google och som företagspartners arbetar vi ofta med dem för att ge dig den mest pålitliga Google-reparationen i Jönköping. Vår personal är högutbildad och vi har tillgång till OEM-reservdelsåtkomst för alla typer av Google-reparationer. Vi fixar din utrustning med samma typ av kvalitetsdelar som användes när din Google-utrustning. På Fixiphone erbjuder vi reparationstjänster på alla typer av Google-enheter. Från Google Nexus-serien till Google Pixel-linjen.


Tveka inte att ta med dig din utrustning för en kontroll om du inte är säker på vad som orsakar att den fungerar felaktigt. På Fixiphone erbjuder vi våra kunder en gratis diagnostisk undersökning, utan kostnad och inget åtagande, där en av våra proffs kommer att ta en noggrann titt på din enhet. Denna tjänst är 100% kostnadsfri eller skyldighet. Det är dags att reparera din favorit-Google-enhet av experter som har tillstånd att reparera dem. Kom till proffsen på Fixiphone!


Pålitlig reparation av Huawei nära mig

På Fixiphone är vi stolta över att tillhandahålla fantastiska reparationstjänster för alla typer av elektroniska enheter. Vi har hjälpt miljontals kunder och otaliga människor litar på oss för tillförlitliga reparationer i hela Sverige. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla reparationer av högsta kvalitet och ge dig den bästa reparationsupplevelsen som någon butik har att erbjuda.


Och eftersom vi alltid vill överträffa förväntningarna, erbjuder vi ett lågt prislöfte så att du alltid får en hel del när du kommer till Fixiphone. Och om du råkar hitta ett bättre pris än vårt för samma tjänster som annonseras i vårt område?. Vi erbjuder denna låga prispolicy eftersom vi verkligen bryr oss om att erbjuda bästa möjliga fix för våra kunder, och vi tror att Fixiphone borde vara ditt främsta val för reparation av Huawei i närheten av mig.


Kom över med din döda mobiltelefon eller annan elektronisk enhet när det fungerar bäst för dig. Vi välkomnar alltid walk-ins, och möten är en lek att planera - så det finns ingen ursäkt att inte besöka oss. Kom bara förbi när du är redo. Vi är här, redo att återföra dina elektroniska enheter till optimala arbetsförhållanden igen på kortast möjliga tid. Välj Fixiphone i Jönköping för reparationer av hög kvalitet. Vi kan fixa det!